Hustadvika Gjestegård
Booking menu

Selected offer: Familie Aktivitetshelg 18. - 20. juni

Du har ikke valgt noen datoer ennå

  Vis alle pakker

Familie Aktivitetshelg 18. - 20. juni

Fra 3 500 NOK

Per opphold

 

Tid: Fredag 18. juni – søndag 20. juni

 

Pris: kr 9 500 for to overnattinger i Sjøhus (2 voksne + 2 barn) og alle aktiviteter.


Påmelding: kontakt hotellet på epost: post@hustadvika.no eller telefon 71 26 47 00.

 

 

NB. Aktivitetshelgen arrangeres etter reglene for smittevern som gjelder på det aktuelle tidspunktet. Det kan derfor bli endringer på program og antall deltakere, men aktivitetene blir gjennomført.

 

AKTIVITETSPROGRAMMET:

 

FREDAG
Vi starter helgen med å samles etter middag. Her blir vi bedre kjent med hverandre, med Hustadvikas historie og programmet for helgen. Vi tar oss også tid til å lande i oss selv. Lytte til hverandre og falle til ro før kvelden fortsetter på egen hånd.

 

LØRDAG
Dagen starter med MorgenYogaStrekk for hele familien. Hvis været tillater det – ta med varme og vindtette klær! – er vi ute. På moloen, på gresset eller ute på de stormslipte svabergene.

 

FAMILIEAKTIVITET MED HUSTADVIKA ADVENTURE
I det vakre og ville området rundt hotellet blir det morsomme, spennende og engasjerende opplevelser for hele familien. Samarbeid, nysgjerrighet og fantasi er stikkord for det som garantert blir en uforglemmelig opplevelse.

 

SKATTEJAKT PÅ EGENHÅND
Utstyrt med eget «skattekart» over opplevelsene og mulighetene i og rund Hustadvika, kan dere oppleve og oppdage alt fra marmorgrotter til kritthvite sandstrender, spor etter bronsealderen eller skatter i fjæra.
På kvelden samles vi til seremoni som handler om å sette dagens opplevelser inn i en fin ramme. Da lytter vi, både til hverandre og til stillheten, til sang og kanskje til lyden av trommer! Når vi deler inntrykk kan de sette dype avtrykk, både i kropp og sinn.

 

SØNDAG
Ny herlig MorgenYogaStrekk for hele familien! Vi satser på å være ute. Ingen ting er mer magisk enn å vekke kroppen og sansene under åpen himmel.

 

EGENTID
Utstyrt med eget «skattekart» over Hustadvikas mange spennende steder og opplevelser, kan dere for eksempel utforske Aslakborgen, gravrøysene og stranda på Farstadsanda, marmorhulene på Bergtatt, Atlanterhavsvegen – eller nærområdet med sporene etter flo og fjære. Mon tro hvilke skatter dere kan finne?

 

AVSLUTNING/OPPSUMMERING
Hvilke skatter tar du med deg fra helgen? Hva er det fineste du har opplevd? Vi samles for siste gang for å dele og lytte, kjenne etter og ta med oss de fine opplevelsene hjem. Hvem vet, kanskje reiser dere hjem med et nytt perspektiv på hverdagslivet?

Det er OM Yoga og Opplevelser og Hustadvika Adventure som er ansvarlige for de ulike aktivitetene.


Les mer om OmYoga og Opplevelser : http://www.omyoga.no/om-opplevelse/

Les mer om Hustadvika Adventure her: https://www.hustadvika-adventure.com/

 

 

Pakke åpen for salg: 30.04.2021 - 20.06.2021
Gyldige dager for ankomst: fre

 

Pakken inkluderer

  Aktivitetspakke Familiehelg

Bestill pakker og tilbud

Endre søk
Lukk
The calendar displays available arrival days for Familie Aktivitetshelg 18. - 20. juni . Choose arrival day below or see more dates and other offers
Ankomst:
Antall enheter og gjester:
Kampanje- eller agentkode